Къща с 4 спални, плувен басейн и спираща дъха гледка към планината в Аледо

Aledo, Испания – ID 12885
369,995 €
Площ 122 m2
вид 4+kk
Море 36 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива селска къща в живописния град Аледо, разположен в региона Мурсия в Югоизточна Испания. Аледо е известен с богатата си история и красивите си околности, които включват живописни планински местности и природни паркове. Този тих град е запазил автентичния си испански характер, като същевременно предлага всички необходими услуги и инфраструктура.

Имотът е разположен на голям парцел от 5000 m², който осигурява достатъчно уединение и пространство за градинарство или други дейности. Околният пейзаж е богат на маслинови горички и лозя, което създава чудесна обстановка за отдих.

Къщата разполага с три просторни спални и три бани, което осигурява достатъчно място за цялото семейство и гостите. Голямата всекидневна с камина и климатик гарантира комфорт през всеки сезон. Външните пространства включват покрита веранда, лятна кухня, басейн с размери 10х5 m² и красива маслинова горичка.

Имотът включва и отделна пристройка за гости, която е идеална за посетители или като допълнително жилищно пространство. Ще откриете също така работилница, просторно мазе и гараж.

Удобства и характеристики:

- частен плувен басейн

- градина

- интернет

- климатик и отопление

- оборудвана кухня

- тераса

- голф игрище в близост

- покрито паркомясто

Околностите на Аледо са пълни с природни и културни богатства. Наблизо се намира известният природен парк Сиера Еспуня, идеален за пешеходен туризъм, колоездене и наблюдение на диви животни. Този парк е известен с разнообразната си фауна и флора, дълбоките каньони и впечатляващите гледки, което го прави едно от най-популярните места за дейности на открито в региона.

Самият град Аледо предлага исторически забележителности като средновековната кула Торе дел Хоменайе, от която се открива спираща дъха панорамна гледка към целия район. Наблизо се намира Ла Санта - манастир от 16-и век, който е място за поклонение и предлага спокойна атмосфера за отдих и съзерцание.

Местоположението на имота предлага спокойствието на провинцията, като същевременно е лесно достъпен от по-големи градове като Мурсия или Картахена, които предлагат множество културни дейности, възможности за пазаруване и ресторанти. Близостта до плажовете на Коста Калида предоставя чудесни възможности за любителите на слънцето и морето, като всички те са само на кратко разстояние с кола от къщата.

Този имот представлява идеална възможност за тези, които търсят спокоен селски живот с всички удобства и възможности за отдих и активна почивка.

Летището в Мурсия е на 45 минути, а летището в Аликанте - на 1 час и 20 минути.

Свържете се с нас още днес!

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
122 m2
площ на парцела
5000 m2
използваема площ
122 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
122 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00