Луксозен апартамент с 3 спални в модерен жилищен комплекс в близост до голф игрището.

Villamartin, Испания – ID 13756
220,000 €
Площ 72 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Състояние В строеж
Сезон цял година

Представяме ви един чудесен проект в процес на изграждане в популярното място Виламартин на Коста Бланка. Предлагаме ви апартамент с 3 стаи и обща площ от 72,95 m². Използваемата площ е 62 м², като ще разполагате с просторен балкон от 11,9 м², идеален за отдих и сядане на открито.

Не заплащате комисиона.

Това модерно жилище ще бъде идеално разположено на 2-рия етаж от общо 4 етажа на сградата. Апартаментът ще включва и паркомясто, осигуряващо удобство и сигурност за вашия автомобил.

Имотът е в процес на изграждане и е планиран за нанасяне през 2024 г. След завършването му ще бъде на разположение веднага. Разбира се, на разположение ще бъде цялото необходимо телекомуникационно оборудване, включително интернет.

Виламартин е място, известно с отличните си удобства: в близката околност ще намерите училища, детски градини, медицински заведения, поща и супермаркети. Транспортът е осигурен от обществен транспорт, автобусни линии и пътни връзки.

Виламартин е идеално място и за любителите на голфа и плуването. Слънчевото крайбрежие и многото голф игрища в района гарантират, че винаги има какво интересно да правите, докато си почивате или сте активни.

Ако търсите комбинация от модерен начин на живот, удобно местоположение и отлични удобства, то този имот е за вас. Целогодишното ползване ще ви гарантира, че ще можете да се наслаждавате на всички предимства на този прекрасен район през цялата година.

Не се колебайте и резервирайте своето място в тази желана новопостроена сграда сега!

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
72 m2
използваема площ
62 m2
балкон
11.9 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00