Мечтана къща с басейн, лятна кухня и градина в Пуриас, Лорка - лукс и спокойствие на една ръка разстояние!

Lorca, Испания – ID 12881
509,000 €
Площ 248 m2
вид 6+1
Море 30 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви великолепна селска къща, разположена в тих и живописен район на Пуриас, Лорка, и предлагаща идеалната комбинация от лукс и естествена среда. Къщата разполага с 5 просторни спални, 3 модерни бани и е разположена върху обширен парцел от 6180 m². На територията на имота има частен плувен басейн, който е идеален за освежаване през летните месеци, и красиво оформена градинска площ, която осигурява релаксираща атмосфера и пространство за дейности на открито.

Къщата е оборудвана с климатик за максимален комфорт през горещите дни и с горелка на дърва за уютни зимни вечери. Покритата веранда предлага чудесно място за почивка и наслада от местата за сядане на открито, а лятната кухня и зоната за барбекю са идеални за социални събития със семейството и приятелите. В мазето на къщата има допълнителна кухня и горелка на дърва, които осигуряват отделна жилищна зона, идеална за гости.

За вашия автомобил е на разположение просторен гараж. Този селски дом е разположен в красиво озеленена градина, която осигурява уединение и спокойствие и е идеална за любителите на природата.

Този дом се намира в Пуриас, който е тих район, предлагащ всички необходими удобства като магазини, ресторанти и здравни центрове. Пуриас се намира само на 15 минути път с кола от историческия град Лорка и на 8 минути от популярния търговски център Алменара, който предлага широка гама от магазини и развлечения. За международни пътувания летище Мурсия е удобно разположено само на час път с кола.

Като най-голям град в района, Лорка е известен с богатата си история, красива архитектура и културни забележителности, включително известния замък Лорка. Районът е заобиколен от красива природа, идеална за дейности на открито, и е близо до средиземноморското крайбрежие, което дава възможност за пътувания до плажовете на кратко разстояние с кола.

За повече информация или за организиране на оглед, моля, свържете се с нас - този уникален дом ви очаква!

брой етажи
1
вид
6+1
Площ
248 m2
площ на парцела
6180 m2
използваема площ
248 m2
Тераса
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
248 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00