Модерни 3 стаи със солариум в Майорка

Ses Salinas, Испания – ID 13611
495,000 €
Площ 90 m2
вид 3+kk
етаж 1/1
Море 5 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба в Майорка апартамент с 3 спални, разположен в нова сграда в предпочитания район Ses Salinas. Този модерен и елегантен апартамент с обща площ от 90,4 m² и използваема площ от 79,55 m² се намира на първия етаж на сградата и се радва на удобно местоположение в тих район на селото.

Апартаментът е проектиран така, че да осигурява максимален комфорт и удобство. Състои се от входно антре, просторна дневна с кухненски бокс, две спални, баня и тераса, която предлага чудесно място за отдих и почивка. Към апартамента има също така мазе и място за паркиране.

Имотът е оборудван със съвременни удобства като електрическо отопление, телефонна връзка, интернет и електричество 230V. Всички необходими социални и инфраструктурни услуги са на пешеходно разстояние - училища, детски градини, медицински заведения, поща, търговски мрежи и супермаркет.

Местоположението на апартамента е идеално за любителите на плажните дейности, тъй като е само на 5400 метра от морето. Районът Ses Salinas е известен с живописния си пейзаж и достъпа до природните красоти на Майорка. Цената на този имот е наистина занижена в района, което го прави изгодна инвестиция.

Апартаментът ще бъде на разположение от 30 септември 2024 г., което ви дава достатъчно време да планирате преместването или инвестицията си.

Осигурете си това изключително предложение за апартамент на желано място в красивата Майорка още днес. За повече информация и огледи, моля, свържете се с нас.

Ние от МОЯТ ИМОТ В МОРЕ предлагаме ненадмината гама от качествени и доказани имоти. Можем да ви помогнем да инвестирате в подходящия за вашите изисквания имот, така че парите ви да не загубят стойността си. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение. Екип на MNM.

Етаж
1
брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
90 m2
използваема площ
79.55 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00