Неустоима вила в Кампосол, Испания - Вашият мечтан дом от най-надеждната компания!

Camposol, Испания – ID 12877
254,995 €
Площ 86 m2
вид 3+kk
Море 17 000 m
Състояние Готово

Ние сме водещата и надеждна компания на пазара, която ви представя изключителна оферта от семейни вили в слънчевия град Кампосол, Испания.

Тази самостоятелна вила с 3 спални и застроена площ от 86 м² е разположена върху парцел от 600 м². Вилата е приземен етаж, построена е с качествени тухли и е в много добро състояние. Предлага просторна и светла дневна, свързана с модерна кухня, която е напълно оборудвана с всички необходими уреди. Двете удобни спални осигуряват достатъчно уединение и почивка за цялото семейство.

Вилата разполага с красива тераса, идеална за сядане на открито и барбекю с приятели или семейството. В имота има и достатъчно място за паркиране, което осигурява удобство и безопасност за вашите автомобили.

Кампосол, разположен на Коста Калида в Мурсия, е популярно място за спокоен и комфортен живот. Околностите се отличават с красива природа, голф игрище и всички удобства. Близостта до търговски центрове, супермаркети, медицински услуги, ресторанти и барове гарантира високо качество на живот.

Идеалното местоположение превръща тази вила не само в идеалното място за постоянно живеене, но и в чудесна възможност за инвестиция. Не пропускайте шанса да притежавате имот в един от най-желаните региони на Испания.

Вярваме, че тази оферта ще отговори на вашите очаквания и ще ви осигури идеалния дом, за който винаги сте мечтали.

Не се колебайте да се свържете с нас още днес за повече информация и за организиране на оглед!

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
86 m2
площ на парцела
600 m2
използваема площ
86 m2
Тераса
Да
застроена площ
86 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00