Приземен етаж, бунгало, 2 спални, район Торебланка, Торевиеха, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14795
165,000 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
етаж 1/1
Море 290 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Това просторно бунгало на първия етаж се намира в тихия и търсен район Торебланка в Торевиеха, на Коста Бланка. То предлага идеална възможност за комфортно живеене или инвестиция във ваканционен имот. Бунгалото е в отлично състояние и е готово за незабавно нанасяне.

Площ: 60 м² застроена площ и 50 м² използваема площ.

Разпределение: 2 просторни и светли спални, 1 модерна баня с качествени материали.

Приземен етаж: Имотът е без стълби, което осигурява лесен достъп, идеален за семейства с малки деца или за възрастни хора.

Модерен интериор с елегантен дизайн и качествени материали, осигуряващ приятен и комфортен живот.

Къщата е със западно изложение, което осигурява изобилие от естествена светлина през целия ден.

Торебланка е тих жилищен район, който предлага всички необходими услуги като супермаркети, аптеки, ресторанти и кафенета. Всички важни услуги се намират на пешеходно разстояние, което улеснява ежедневието. Близостта до плажовете и добрите връзки с центъра на Торевиеха ви позволяват да се насладите на спокоен начин на живот, съчетан с активен живот край морето.

Торевиеха, един от най-популярните градове на Коста Бланка, е известен с дългите си пясъчни плажове, солените езера и приятелската си атмосфера. Градът предлага редица културни събития, спортни дейности и отлична инфраструктура както за туристите, така и за жителите.

Торебланка е добре свързан с основните транспортни артерии, а международното летище Аликанте-Елче е на около 40 минути път с кола. Това осигурява лесен достъп за пътуващите от цяла Европа и улеснява туризма.

u

Инвестицията в имот в Торевиеха ви предлага възможността да се наслаждавате на средиземноморския начин на живот през цялата година. Районът на Коста Бланка е известен с благоприятния си климат, където топлите лета и меките зими правят този район привлекателен както за постоянно живеене, така и за отдаване под наем на туристи. Голямото търсене на жилища прави Торевиеха едно от най-добрите места за инвестиране в имот с потенциал за отдаване под наем.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz предлага цялостно обслужване в областта на недвижимите имоти, включително правни консултации, административна подкрепа и съдействие при финансиране. Благодарение на нашия опит и индивидуален подход можем да ви помогнем да намерите имот точно по ваш вкус - независимо дали търсите втори дом на брега на морето или инвестиционна възможност.

Свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед на това красиво бунгало в Торевиеха. Ако тази оферта не отговаря на Вашите изисквания, с удоволствие ще Ви потърсим други възможности в Коста Бланка или на други красиви места в Испания!

Етаж
1
брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
60 m2
използваема площ
50 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00