Просторен апартамент 4+1 с тераса и гараж в Торевиеха, Аликанте, само на 500 метра от морето

Torrevieja, Испания – ID 14402
156,000 €
Площ 92 m2
вид 4+1
етаж 1/4
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме ви просторен апартамент 4+1 с обща площ от 92 m², разположен в центъра на Торевиеха, Аликанте. Този добре поддържан апартамент се намира на първия етаж на четириетажна тухлена сграда. Апартаментът разполага с тераса и балкон, от които се открива красива гледка към морето, осигуряваща приятен престой на чист въздух. Разпределението на апартамента включва голяма дневна, напълно оборудвана кухня, три спални и две бани.

Апартаментът се продава напълно обзаведен и оборудван. Сградата разполага с асансьор и частен гараж за удобно паркиране. Имотът е разположен в центъра на селото, което гарантира, че всички удобства са на една ръка разстояние. В близост има училища, детски градини, медицински заведения, поща, мрежа от магазини и супермаркети.

Транспортната достъпност е отлична поради наличието на обществен транспорт, автобусни линии и главни пътища. Апартаментът разполага с електричество чрез обществената мрежа (230V) и е свързан с интернет. Разстоянието до морето е приблизително 500 м, само на няколко крачки от известния плаж Плая дел Кура. Любителите на голфа ще оценят близостта до някои от най-добрите голф игрища в региона.

Това е желано място с пълни удобства и отлични възможности за отдих. Апартаментът е на разположение веднага. Не пропускайте да се възползвате от това уникално предложение и се свържете с нас за повече информация или оглед.

Друго важно природно богатство на района са солените езера (Las Salinas), разположени в непосредствена близост до града. Тези езера са не само красиви за гледане благодарение на розовия си цвят, но и известни с лечебните си свойства. Водата и калта от езерата са богати на минерали и често се използват за лечение на кожни и дихателни проблеми. Солените езера са важна част от природния резерват и са популярна дестинация за посетителите, които търсят почивка и релаксация сред природата.

Торевиеха е красив крайбрежен град в провинция Аликанте, известен с красивите си плажове, естествените солени езера и приятния средиземноморски климат. Градът предлага идеална комбинация от традиционен испански живот и съвременни удобства, което го прави популярна дестинация не само за туристи, но и за постоянно живеене. В допълнение към плажовете има възможности за спортни дейности, включително голф, водни спортове и колоездене, както и богата културна и социална сцена. Торевиеха е известна и със своите пазари, ресторанти и кафенета, където можете да се насладите на испански специалитети.

Испания предлага безброй предимства, които привличат хората да живеят постоянно и да инвестират в недвижими имоти. Страната може да се похвали с приятен средиземноморски климат с над 300 слънчеви дни годишно, който осигурява идеални условия за почивка и активен начин на живот. В допълнение към красивите плажове и природните пейзажи като планини и национални паркове, Испания предлага отлична инфраструктура, модерна здравна система и добре развита транспортна система. Богатата културна история, прочутата гастрономия и приятелската атмосфера на местните жители правят живота в тази страна много привлекателен. Ниските разходи за живот в сравнение с други западноевропейски страни, както и лесното пътуване из Европа са други важни предимства, които превръщат Испания в идеално място за живеене.

Ако се интересувате от тази оферта и желаете да получите повече информация или да направите обиколка, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем с всички въпроси и да ви преведем през целия процес на закупуване на имот в Испания.

Екип на MNM

Етаж
1
брой етажи
4
вид
4+1
Площ
92 m2
използваема площ
84 m2
Тераса
Да
балкон
Да
гараж
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00