Просторна къща в живописния град Каласпара с голям парцел от 6000 m²

Calasparra, Испания – ID 12882
239,000 €
Площ 180 m2
вид 6+kk
Море 85 000 m
Състояние Готово

Представяме ви една невероятна къща, разположена върху голям парцел от 6000 m². Разположена е в живописната местност Каласпара - градче, известно със своите спиращи дъха природни пейзажи, спокойствие и автентична атмосфера на испанското село.

Тази къща предлага 5 просторни спални, идеални за голямо семейство или гости, и 3 модерни бани, които гарантират максимален комфорт. Застроената площ на къщата е 180 м², което осигурява достатъчно пространство за комфортен и луксозен живот. На разположение на гостите са също така плувен басейн, който е идеалното място за освежаване през горещите летни дни, и покрит паркинг за вашия автомобил. Красиво оформената градина е чудесна за релаксация и семейни събирания, а голямата тераса е идеална за хранене на открито със зашеметяваща гледка към околността.

Къщата е оборудвана с климатик и отопление, които осигуряват комфортна температура през цялата година, както и с напълно оборудвана кухня, готова за незабавно използване. За вашия ежедневен комфорт къщата разполага с интернет и съвременни технологии. Тази къща е напълно обзаведена, което означава, че можете да се преместите веднага и да започнете да се наслаждавате на нейния лукс и комфорт.

Каласпара, разположена в Коста Калида, е сгушена в планински район в северозападната част на провинция Мурсия. За разлика от заобикалящия я сух пейзаж, Каласпара се радва на четири реки, включително река Сегура, което позволява отглеждането на известния ориз Каласпара, чиято традиция датира от 14 век. Градът граничи с други красиви населени места като Сиеза, Мула, Сехегин, Моратала и провинция Албасете.

Ако искате да се попечете на слънце на плажа и да се насладите на вечеря в крайбрежен ресторант вечерта, Пуерто де Мазарон е само на 1 час и 20 минути път.

Тази изключителна къща в Каласпара предлага перфектната комбинация от спокойствие, природна красота и модерен комфорт. Свържете се с нас, за да организираме оглед на този изключителен имот.

брой етажи
1
вид
6+kk
Площ
180 m2
площ на парцела
6000 m2
използваема площ
180 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
180 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00