Самостоятелна вила 2+2, плувен басейн 9x4m², тераса, гледка към планината, близо до голф, тихо място Camposol

Camposol, Испания – ID 13120
182,000 €
Площ 73 m2
вид 3+kk
Състояние Готово

Предлагаме за продажба красива самостоятелна вила, разположена в желаното място Кампосол в Испания. Този едноетажен имот има застроена площ от 73 m² и е разположен върху парцел от 400 m². С разпределение от 3 спални тя е идеална за семеен живот или като ваканционен дом.

Вилата е в много добро състояние и представлява хармония между модерен комфорт и традиционна испанска архитектура. Интериорът на първия етаж предлага просторна дневна с излаз на тераса, напълно оборудвана кухня, две светли спални и една баня. Големите стъклени врати във всекидневната осигуряват изобилие от естествена светлина и предоставят прекрасна гледка към градината и басейна.

Парцелът с площ 400 m² е напълно ограден, което осигурява високо ниво на неприкосновеност на личния живот и сигурност. В градината има красиво поддържан басейн, който осигурява идеалното място за освежаване през летните месеци. Има и количка, която осигурява достатъчно място за съхранение.

Комуналните услуги са напълно въведени - вилата е свързана с водопровод, канализация и електричество. Имотът се намира в тиха част на Кампосол, но с добър достъп до всички удобства.

Площта от 73 м² осигурява достатъчно пространство за комфортен живот, а едноетажното разпределение прави вилата подходяща за възрастни хора или хора с ограничена подвижност.

С офертен номер ROC418 този имот е чудесна възможност за всеки, който търси качествен живот в слънчева Испания. За повече информация или за организиране на оглед, моля, свържете се с нас.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
73 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
73 m2
Басейн
Да
застроена площ
73 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00