Страхотен апартамент с 3 спални, тераса и паркинг в Торевиеха, идеален за почивка на море

Torrevieja, Испания – ID 14314
115,000 €
Площ 77 m2
вид 3+kk
етаж 2/4
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме ви просторен апартамент от 3 стаи с площ 77 m² в сърцето на Торевиеха, Аликанте, Испания. Апартаментът се намира на втория етаж в четириетажна сграда с асансьор. Апартаментът е в много добро състояние и напълно оборудван, на разположение за незабавно нанасяне. Използваемата площ на апартамента е 74 m².

Разпределението на апартамента включва дневна с кухненски бокс, две спални, баня и просторна тераса, която е идеална за почивка. Включено е и паркомясто в гаража, което е голямо предимство.

Апартаментът се намира в тиха част на града, в близост до автогарата, което осигурява отлична транспортна достъпност. В близост ще намерите всички удобства като училища, детски градини, медицински заведения, поща, супермаркети и мрежа от магазини и услуги. Разстоянието до морето е само 500 метра, което е чудесна възможност за любителите на плуването и плажните дейности.

Торевиеха

Торевиеха е една от най-търсените туристически дестинации на Коста Бланка. Градът предлага красиви плажове, богат културен живот и множество спортни дейности. Той е идеално място за семейства и млади хора, които търсят забавление. През летния сезон тук се провеждат множество фестивали, концерти и други културни събития.

Аликанте

Аликанте, столицата на едноименната провинция, се намира само на кратко разстояние с кола от Торевиеха. Градът е известен с международното си летище, което предлага широка гама от полети до цяла Европа, осигурявайки голяма достъпност както за чуждестранните посетители, така и за жителите. За любителите на голфа районът около Аликанте и Торевиеха е истински рай - в района има няколко престижни голф игрища, които предлагат качествени съоръжения и впечатляващи гледки към Средиземно море.

Ние от МОИТЕ ИМОТИ ПРИ МОРЕТО ви предлагаме ненадмината гама от качествени и доказани имоти. Можем да ви помогнем да инвестирате в подходящия за вашите изисквания имот, така че парите ви да не загубят стойността си. Нашата компания може да ви осигури покупката, отдаването под наем и цялостното управление на имота, включително следпродажбено обслужване на испанското крайбрежие. Ние се грижим за управлението на имоти от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение.

Не пропускайте тази възможност да притежавате апартамент в популярен курорт с всички удобства, които бихте могли да си пожелаете. Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Свържете се с нас или посетете нашия уебсайт за повече информация. Ще се радваме да ви помогнем с всичко и да организираме обиколка на имота.

Екип на MNM

Етаж
2
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
77 m2
използваема площ
74 m2
Тераса
Да
гараж
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00