Страхотно предложение! Хубава къща без допълнителна инвестиция до голф игрището, само на 15 минути от морето на невероятна цена!

Camposol, Испания – ID 13118
71,500 €
Площ 105 m2
вид 3+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме къща с тераса и самостоятелна покривна тераса, която разполага с 2 спални и 1 баня. Къщата има предна и задна тераса, като южната предлага много слънце. Имотът е напълно обзаведен, включително цялата бяла техника. Къщата е оборудвана с вентилатори на тавана и решетки на прозорците и предлага спираща дъха гледка към околните планини. Дневната, кухнята и трапезарията с отворен план осигуряват приветлив и просторен интериор.

Предимства на тази къща:

2 спални и 1 баня, Напълно обзаведена, включително бяла техника, Собствен солариум на покрива, Задна тераса, Югозападна ориентация, Решетки на прозорците

Възможност за затваряне на терасата, Вентилатори на тавана, Гледка към планината

Местоположение:

Имотът се намира в тиха част на популярния жилищен район Кампосол Голф. Кампосол, което означава "земя на слънцето", е разположен в естествена, широка долина, заобиколена от различни планински вериги и живописна природа.

Защо да изберете Camposol:

Кампосол предлага два търговски центъра с богат избор от супермаркети, магазини, ветеринарен лекар, оптика, фризьорски салон, зъболекар, банка, поща, барове и ресторанти, включително индийски, китайски, испански, английски, италиански и български. Има също така медицински център, аптека и читалище и, разбира се, голф игрище с 18 дупки и клубна сграда, в която се провеждат различни социални събития и звучи музика на живо.

Разстояния:

Само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и яхтеното пристанище на Пуерто де Мазарон.

30 минути до летище Корвера (Мурсия).

1 час до летище Аликанте.

Какво да правите в Кампосол:

Кампосол предлага разнообразни дейности за всички възрасти и интереси. Игрището за голф е идеално за любителите на голфа, а естествената красота на околните планини и долини подтиква към пешеходни преходи и разходки. Социалният живот също е богат - от редовните пазари до културните събития в читалището, музиката на живо в местните барове и ресторанти, както и широката гама от възможности за спорт и отдих. Кампосол е чудесно място за тези, които търсят спокоен начин на живот с достъп до много дейности.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
105 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
55 m2
Тераса
35 m2
балкон
15 m2
застроена площ
55 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00