Светъл и просторен апартамент с 3 спални за продажба само на 350 м от Плая дел Кура, Торевиеха

Torrevieja, Испания – ID 14729
165,500 €
Площ 91 m2
вид 4+kk
етаж 3/5
Море 350 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този красив апартамент е идеалният избор за тези, които търсят комфортен живот в крайбрежния град Торевиеха, само на кратко разстояние от Плая дел Кура. Предлага чудесна възможност за инвестиция поради отличната си локация и добро състояние.

Апартаментът с обща застроена площ от 91 м² разполага с три спални, две бани и две просторни тераси, които осигуряват достатъчно слънчева светлина през целия ден.

Апартаментът е много добре разпределен с източно изложение, което прави целия интериор светъл и просторен. Всички стаи имат достъп до дневна светлина. Дневната е свързана с основната тераса, която е идеална за сядане на открито. Втората тераса е достъпна от една от спалните, което осигурява пространство за уединение и релакс. Имотът е напълно оборудван и готов за незабавно нанасяне. Кухнята е просторна и независима, с много място за съхранение. Спалните са оборудвани с вградени гардероби, а родителската спалня има самостоятелна баня с вана.

В апартамента е монтиран климатик, който осигурява приятна температура през цялата година. Сградата разполага с асансьор, което улеснява достъпа до имота. Въпреки че апартаментът няма собствено паркомясто, в близост има много обществени паркоместа.

Инвестирането в имоти на испанското крайбрежие, особено в такива атрактивни места като Торевиеха, предлага редица предимства. Стабилният средиземноморски климат с повече от 300 слънчеви дни в годината осигурява приятни условия за живот и отдих. Притежаването на апартамент на брега на морето предоставя не само възможност да се насладите на красиви плажове, но и възможност за отдаване под наем през туристическия сезон, което може да генерира интересни приходи.

Районът Playa del Cura е един от най-популярните жилищни райони в Торевиеха. Благодарение на близостта до плажа и отличните транспортни връзки, това местоположение е идеално както за постоянно пребиваване, така и за развлекателни цели. В непосредствена близост има всички необходими услуги - супермаркети, ресторанти, кафенета, барове и медицински заведения. Училища и спортни съоръжения също са на пешеходно разстояние.

Плая дел Кура е един от най-търсените плажове в Торевиеха благодарение на финия си пясък, кристално чистата вода и пълните удобства, включително ресторанти и магазини на крайбрежната алея. Това е идеално място за семейни дейности, плуване и почивка на слънце.

Торевиеха е само на 45 минути с кола от международното летище Аликанте-Елче, което осигурява въздушни връзки до много европейски дестинации. Отличната транспортна достъпност по магистрала осигурява лесни връзки с други градове в региона, като Мурсия и Картахена. Градът е добре свързан и с обществен транспорт, което позволява лесно придвижване в района, без да е необходимо да използвате автомобил.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти в най-атрактивните места на испанското крайбрежие. Ние предоставяме пълна поддръжка, включително правни съвети, финансова помощ и административна подкрепа, за да гарантираме, че целият процес на закупуване е плавен и безпроблемен. Благодарение на нашето познаване на пазара и индивидуален подход, ние ще ви помогнем да намерите имот, който отговаря на вашите представи и очаквания.

Свържете се с нас днес за повече информация или за да организираме оглед на този светъл апартамент в Торевиеха. Ако тази оферта не отговаря на вашите очаквания, ще се радваме да намерим други имоти за вас според вашите специфични изисквания в района на Торевиеха, Аликанте или на други красиви места по крайбрежието на Испания.

Етаж
3
брой етажи
5
вид
4+kk
Площ
91 m2
използваема площ
81 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00