Уютен апартамент 4+1 в непосредствена близост до морето в Торевиеха.

Torrevieja, Испания – ID 14338
175,000 €
Площ 61 m2
вид 4+1
етаж 4/7
Море 50 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме ви отличен апартамент с 4 спални на 4-ия етаж на тухлена къща в тих район на Торевиеха, в област Валенсия, Испания. Апартаментът с обща площ от 61 m² е идеален както за постоянно живеене, така и за инвестиция. Имотът е частна собственост.

Разпределението на апартамента включва просторна дневна, напълно оборудвана кухня, три спални и баня. Апартаментът разполага и с балкон, на който можете да се насладите на приятни мигове с изглед към околната природа. Къщата е оборудвана с асансьор, което гарантира комфорт за всички поколения.

Разположението само на 50 метра от морето е едно от най-големите предимства на този имот! За любителите на плажовете и плуването това е идеалното място за отдих и целогодишна почивка.

Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван с интернет, така че осигурява модерен и комфортен живот. Местоположението предлага всички удобства на една ръка разстояние - в близост ще намерите училище, детска градина, медицински заведения, поща, супермаркет и широк спектър от магазини и услуги. Транспортът е осигурен от спирки на градския транспорт и автобусни линии, а пътищата осигуряват удобен достъп до околните райони.

Защо да инвестирате в Торевиеха и Испания? Торевиеха е добре познат курорт с красиви плажове и приятен целогодишен климат. Комбинацията от слънчево време, отлична инфраструктура и наличие на всички услуги прави този град привлекателна дестинация не само за туристите, но и за тези, които търсят втори дом или инвестиция с висок потенциал. Имотите в този район все още се ценят заради удобното си местоположение и нарастващото търсене на живот на брега на морето.

Не се колебайте да се възползвате от тази уникална възможност да притежавате апартамент в един от най-популярните испански курорти, предлагащ чудесна инвестиция и удобен вариант за живот в южната част на Европа!

Етаж
4
брой етажи
7
вид
4+1
Площ
61 m2
използваема площ
61 m2
балкон
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00