Уютно бунгало в Коста Бланка: Модерен живот със слънце през целия ден в сърцето на Торевиеха

Torrevieja, Испания – ID 13966
214,000 €
Площ 124 m2
вид 3+kk
Море 1 270 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме модерно едноетажно бунгало в тих район на Нуева Торевиеха, идеален за тези, които търсят спокойствие и близост до центъра. Това наскоро реновирано бунгало се намира в затворена общност от 8 къщи и поради вътрешното си ъглово положение осигурява съседи само от едната страна.

Торевиеха, провинция Аликанте, в живописния район на Коста Бланка. Това бунгало се намира в затворена общност и все още е налично за продажба. Къщата разполага с две спални и две бани, с обща застроена площ от 70 m², вътрешна площ от 59 m² и просторна тераса от 54 m². Общият размер на парцела е 124 m².

Имотът е завършен през 1986 г. и наскоро, през 2023 г., е претърпял цялостен ремонт в модерен стил. Бунгалото е с южно изложение, което осигурява много слънчева светлина през целия ден. Включва също така частно паркомясто и общ плувен басейн в рамките на урбанизацията.

Торевиеха, разположен на Коста Бланка, е популярен курорт, известен с красивите си плажове и богатия си културен живот. Градът е известен със солените си езера, които създават уникален микроклимат с лечебен ефект. В Торевиеха можете да се насладите на испанския начин на живот по най-добрия начин - спокойни вечери в местните ресторанти, разходки по крайбрежната алея и пазари, пълни с пресни продукти.

Испания като цяло предлага не само слънце и море, но и богата история, отлична кухня и гостоприемство, в които бързо ще се влюбите. Този имот представлява идеална възможност за тези, които търсят уютен дом в сърцето на испанското крайбрежие с възможност да се насладят на всички прелести на средиземноморския живот.

Общинските разходи са 300 евро годишно, а данъкът върху имота (IBI) е 250 евро годишно.

вид
3+kk
Площ
124 m2
площ на парцела
54 m2
използваема площ
59 m2
Тераса
54 m2
Басейн
Да
застроена площ
70 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00