Вашият тих рай в Испания: стилна къща с басейн и тераса в очарователния Лос Паганес

Fuente Alamo, Испания – ID 12876
162,000 €
Площ 90 m2
вид 4+kk
Море 18 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този красив, наскоро реновиран имот е разположен на ъглов парцел от 250 m² и предлага идеалното място за спокоен семеен живот. Къщата разполага с три просторни спални, всяка от които е проектирана с оглед на комфорта и неприкосновеността на личния живот. Две модерни бани, едната от които е стратегически разположена до басейна, осигуряват максимален комфорт. Напълно оборудваната кухня е готова да посрещне всички ваши кулинарни нужди, а ламинираният паркет придава на интериора приветлив и елегантен вид. Къщата е оборудвана и с мрежи против комари, камина на пелети и климатик, които осигуряват комфорт през цялата година.

За любителите на разходките на открито има просторна тераса, която е идеалното място за почивка, и частен басейн, където можете да се наслаждавате на слънчевите дни. На разположение е и външна тоалетна. Гаражът може да побере два автомобила и предлага достатъчно място за мотоциклети, а сервизното помещение осигурява много място за съхранение на всички ваши нужди.

Местоположение - Los Paganes

Лос Паганес, живописен квартал в северната част на Фуенте Аламо, е идеалното място за тези, които търсят тих селски дом, но не искат да се откажат от близостта до града. Това място е само на 8 минути път с кола от Фуенте Аламо, което означава, че всички удобства на града са на една ръка разстояние. Околностите са заобиколени от природна красота и предлагат идеални условия за отдих и разходки сред природата. Близостта до градовете Ел Ескобар и Лос Алмагрос гарантира, че всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние, докато се наслаждавате на тишината и спокойствието на селския живот.

Защо да изберете Испания за свой втори дом

Испания е страна, която ще ви очарова със своята култура, климат и приятелски настроени местни жители. С повече от 300 слънчеви дни годишно Испания предлага идеалните условия за живот на слънце и почивка. Богата история, отлична гастрономия и красиви плажове са само част от причините, поради които трябва да обмислите Испания за свой втори дом. Испания е известна и с отличната си инфраструктура и здравеопазване, което я прави сигурен и удобен избор за дългосрочен престой.

Защо да изберете моя имот на брега на морето

Моите имоти край морето е нещо повече от агенция за недвижими имоти - тя е Вашият партньор по пътя към намирането на мечтания дом. Като наблягаме на личното внимание, професионалното обслужване и задълбоченото познаване на местния пазар, ние ви предлагаме не само имот, но и начина на живот, който желаете. С нас ще бъдете сигурни, че всяка стъпка от процеса - от избора на имот до покупката му - ще бъде гладка и без стрес. Позволете ни да ви помогнем да намерите подходящото място, където да създадете спомени, които да останат за цял живот.

брой етажи
1
вид
4+kk
Площ
90 m2
площ на парцела
250 m2
използваема площ
90 m2
Тераса
Да
гараж
Да
застроена площ
90 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00