Великолепна семейна къща в стил Фортуна със собствен басейн в популярното място Кампосол, Испания!

Camposol, Испания – ID 12869
169,000 €
Площ 439 m2
вид 4+kk
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба красива самостоятелна семейна къща в стил Фортуна, разположена в популярното място Кампосол, Испания. Тази романтична и уютна къща с 4 спални, с обща жилищна площ от 89,4 m², е идеална за спокоен и комфортен живот. Къщата е построена върху просторен парцел от 350 м², който осигурява много място за дейности на открито и релаксация.

Имотът разполага със собствен басейн с размери 5х3 м, който е заобиколен от старателно поддържана градина, пълна със зрели храсти и декоративни растения. Този оазис на спокойствието ще ви осигури максимално уединение и възможност да се освежите под испанското слънце. В градината има и покрито барбекю и места за сядане на открито, където можете да прекарате приятни летни вечери със семейството и приятелите си.

Къщата е оборудвана с просторна тераса от 29,4 m², която е частично остъклена и служи като зимна градина. Тази тераса предлага достъп до солариума на покрива, откъдето можете да се насладите на спираща дъха гледка към околните планини и селски райони. Интериорът на къщата е много светъл и просторен, с голяма дневна, която е оборудвана с печка на дърва за по-хладните вечери, и напълно оборудвана кухня с всички уреди.

Основната част на къщата включва две спални с вградени гардероби и семейна баня с душ. Има и отделен апартамент за гости, разположен на долното ниво на къщата, който разполага с още две спални, баня, дневна и кухня. Този апартамент е идеален за посетители или като място за деца в тийнейджърска възраст или баби и дядовци.

Кампосол е популярен жилищен район, който предлага всички удобства, включително два търговски центъра, и е само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и живописното пристанище на Пуерто де Мазарон. Международното летище Мурсия (Корвера) е на по-малко от 30 минути път с кола, а до летище Аликанте се стига за около час.

Този имот е чудесна възможност за тези, които търсят уютен и комфортен дом в едно от най-красивите кътчета на Испания. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед на този изключителен дом. В My Property by the Sea реагираме незабавно. Можем също така да уредим изгодно финансиране на вашия проект в испанска банка. След това можем да се погрижим за цялостното обслужване с помощта на делегати на място. очакваме с нетърпение Вашето посещение!

брой етажи
1
вид
4+kk
Площ
439 m2
площ на парцела
350 m2
използваема площ
89.4 m2
Тераса
29.4 m2
гараж
Да
застроена площ
60 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00