Великолепна триетажна градска къща със спираща дъха гледка към морето и планината в Мазарон

Mazarrón, Испания – ID 12883
156,000 €
Площ 146 m2
вид 4+kk
Море 4 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви великолепна градска къща с 3 спални и 2 бани, от която се открива спираща дъха гледка към морето и планината. Тази къща е идеална за тези, които търсят тих и комфортен живот на атрактивно място.

Къщата се намира в популярен район в близост до плажа, което я прави идеална за любителите на морските забавления и релаксацията. В околността има красиви плажове с фин пясък и чиста вода, отличени със Син флаг. Районът на Мазарон е известен с живописното си крайбрежие и спокойната си атмосфера, което го прави чудесна дестинация за релаксираща почивка.

Наблизо се намира и голф игрище, идеално за спортни занимания. Мазарон, известен със своето пристанище Пуерто де Мазарон, предлага разнообразие от ресторанти, магазини и услуги, така че всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние. Можете да се насладите на дълги разходки по крайбрежието, където да се насладите на впечатляващи гледки към Средиземно море.

Имотът предлага преден и заден вътрешен двор, където можете да се наслаждавате на слънчевите дни, и паркинг извън пътя за допълнително удобство. Къщата разполага с напълно оборудвана кухня, голяма тераса и предварително инсталиран климатик, който осигурява комфорт през цялата година. На разположение са градина и интернет, така че ще разполагате с всичко необходимо за модерен и комфортен живот.

Това местоположение е перфектната комбинация от природа, море и комфортен градски живот. Не се колебайте да се свържете с нас и елате да видите тази уникална възможност!

брой етажи
3
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
146 m2
площ на парцела
200 m2
използваема площ
146 m2
Тераса
Да
застроена площ
146 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00