Влюбете се в Средиземноморието: луксозна вила със собствен басейн и неустоим чар - вашият нов дом

Condado de Alhama, Испания – ID 12870
285,000 €
Площ 101 m2
вид 3+kk
Състояние Готово

Открийте своето мечтано бягство в сърцето на спокойната Коста Калида, където модерната елегантност среща непреходната красота. Тези великолепни самостоятелни вили с 3 спални и 2 бани, разположени на площ от 306 кв. м, предлагат идилично убежище за тези, които търсят перфектната комбинация от лукс и спокойствие. Всяка вила се отличава с просторна, внимателно проектирана жилищна площ от 101 m², създадена с мисъл за вашия комфорт и удобство.

Представете си как се събуждате под нежния шепот на средиземноморския бриз и излизате на частния си солариум на покрива, за да се попечете на слънцето на испанския рай. Освежете се в собствения си плувен басейн с размери 7х3 м², разположен в красиво оформена градина, която осигурява идеалното място за романтични вечери под звездите.

Вътре вилите са шедьовър на модерния дизайн, с напълно оборудвана кухня с най-съвременни уреди, за да се гарантира, че всяко хранене е кулинарна наслада. Баните са светилище на релаксацията, оборудвани с луксозни душ паравани, шкафове за умивалници, огледало и амбиентно LED осветление за създаване на перфектната атмосфера.

Всеки детайл е внимателно обмислен - от предварително инсталираната канална климатична система до вградените гардероби и електрическите щори, за да се гарантира, че новият ви дом е колкото функционален, толкова и красив. Вилите са оборудвани с аеротермална система, омекотител за вода и дори включват зарядна станция за вашия електрически или хибриден автомобил. Паркингът извън пътя осигурява удобство и безопасност.

Освен това тези нови вили са оборудвани с всичко, от което се нуждаете за безгрижен живот: кухненските уреди вече са включени, така че можете да започнете да се чувствате като у дома си веднага.

Разположени в престижния курорт Polaris World в Condado de Alhama, тези вили ви предлагат не само спокойствие и лукс, но и изключително местоположение. Condado de Alhama е един от най-популярните курорти на Коста Калида, който привлича посетители от цял свят. Курортът предлага ексклузивно голф игрище, проектирано от легендарния Джак Никлаус, което го превръща в рай за любителите на голфа. Търговският център Al Kasar предлага редица очарователни ресторанти, магазини, местна пекарна и супермаркет, отворени 7 дни в седмицата, което ви позволява да се потопите изцяло в испанския начин на живот.

Коста Калида, известен като "топлият бряг", се гордее с над 2500 часа слънчево греене годишно и красиви плажове само на 20 минути път. Очарователният залив Мазарон предлага кристално чисти води и живописни заливи, където можете да се насладите на спокойствието и красотата на Средиземноморието. Регионът е и отлично достъпен - само на 30 минути път с кола от международното летище Мурсия и на около час от Аликанте, което означава, че новият ви дом е идеално разположен между спокойствието и достъпността.

Испания е страна, изпълнена с история, култура и красива природа. Коста Калида предлага перфектния баланс между традиционния испански чар и съвременните удобства. Това е идеалното място за тези, които искат да избягат от шума и суетата на ежедневието, като същевременно се наслаждават на всичко, което тази красива страна може да предложи. С благоприятен климат през цялата година, приятелска местна култура и гастрономически изкушения на всеки ъгъл, това е мястото, където да направите своя нов дом или ваканционно убежище.

С достъпни планове за плащане и всички транзакции, обезпечени с банкова гаранция, притежаването на мечтаната вила никога не е било по-лесно. Условията за плащане са прости: просто платете депозит от 10 000 евро при подписването на договора за резервация, последван от 20% от цената (+ ДДС) един месец след подписването на договора за покупка, още 20% от цената (+ ДДС) след три месеца и останалата част при завършването през 2025 г.

Вашето романтично средиземноморско уединение ви очаква - не пропускайте възможността да го направите свое.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
101 m2
площ на парцела
306 m2
използваема площ
101 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
101 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00