3 стаи, Къща с басейн и частен паркинг, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 13070
189,995 €
Площ 83 m2
вид 3+kk
Море 14 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте своя нов дом в тихия и популярен жилищен район на Camposol Golf Development. Този имот предлага 2 спални и 2 бани на парцел от 600 кв.м. Има голяма алея с покрит паркинг, просторна падина, използвана за склад, и градина със зрели растения и селекция от плодни дръвчета. Навън можете да се насладите на седене под перголата с навеси и да се освежите в басейна с размери 10х5 кв. м. Парцелът с южно изложение и покривната тераса предлагат красива гледка към басейна и планините. Частично покрита тераса заобикаля къщата, а градината е частично покрита с чакъл за лесна поддръжка.

Имотът е частично обзаведен и оборудван, има решетки на прозорците и мрежи против комари. Климатик, вентилатори на тавана и камина на дърва осигуряват комфорт през цялата година. Кампосол (Земя на слънцето) е разположен в естествена, широка долина, заобиколена от планински вериги и красиви хълмисти местности. Този жилищен район предлага два търговски центъра с различни супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьорски салони, зъболекари, банка, поща, барове и ресторанти, включващи индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска кухня. Има също така здравен център, аптека и читалище, както и голф игрище с 18 дупки и клуб с много социални събития и музика на живо. Кампосол е идеално разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон, на 30 минути от летище Корвера (Мурсия) и на час от Аликанте. Елате и се насладете на живота в това живописно кътче от испанската провинция.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
83 m2
площ на парцела
600 m2
използваема площ
83 m2
Басейн
Да
застроена площ
83 m2
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00