Апартамент с изглед към морето - Пуерто де Мазарон, Мурсия, Испания

Puerto de Mazarrón, Испания – ID 14702
109,900 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
етаж 5/5
Море 200 m
Състояние Готово
Сезон цял година

На нашия уебсайт ще намерите повече от 200 имота в този красив регион. Сред тях е и този прекрасен апартамент с 3 спални и зашеметяваща гледка към морето, който е идеален за тези, които търсят живот близо до плажа. Този модерен и напълно оборудван апартамент се намира в популярния морски курорт Пуерто де Мазарон, който се гордее с красиви плажове и приятелска атмосфера.

Апартаментът с площ 60 кв. м се състои от: 2 спални, 1 баня, просторна дневна с кухненски бокс и тераса.

Гледка към морето, тераса, близост до плажа, асансьор, напълно оборудвана кухня и достъп до интернет.

Само на няколко минути пеша от плажа и услугите (супермаркети, ресторанти, аптеки).

Апартаментът е идеален за постоянно живеене или като ваканционен имот, а поради местоположението си е подходящ и като инвестиция за отдаване под наем на туристи.

Пуерто де Мазарон е живописен пристанищен град на средиземноморското крайбрежие, известен със своите плажове, отличени със Син флаг. Тези плажове са идеални за плуване, гмуркане с шнорхел и различни водни спортове. Градът предлага и отлична инфраструктура като супермаркети, ресторанти, аптеки и медицински заведения.

Освен това в района има няколко голф игрища и туристически атракции като природни резервати и исторически градове, което прави района още по-привлекателен както за туристите, така и за жителите. Близостта до по-големия град Картахена дава допълнителни възможности за културни дейности и пазаруване.

Пуерто де Мазарон има отлична достъпност благодарение на международното летище Мурсия-Корвера, което се намира на около час път с кола. Наблизо се намира и по-големият град Картахена, който предлага богата история и възможности за пазаруване. Транспортната инфраструктура в района е отлична и осигурява лесен достъп до други части на Испания, като Аликанте на север и Алмерия на юг.

Притежаването на имот на брега на морето в Испания предлага много предимства, включително чудесен средиземноморски климат през цялата година, ниски разходи за живот и широк спектър от възможности за наемане от туристите. Испания е привлекателна не само за тези, които търсят втори дом, но и за инвеститорите, които искат да се възползват от разрастващия се пазар на имоти.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти по крайбрежието на Испания и предлага широка гама от имоти на атрактивни места като Пуерто де Мазарон. С нашия опит на пазара на недвижими имоти и индивидуален подход ние можем да ви помогнем да намерите идеалния имот, независимо дали търсите дом на морето или инвестиционна възможност. Можем да ви помогнем с всички документи и юридически въпроси, така че да сте сигурни в гладкото протичане на сделката.

Посетете нашия уебсайт, за да разгледате широката ни гама от крайбрежни имоти. Намерете мечтания си дом в Испания бързо и лесно с нас!

Етаж
5
брой етажи
5
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
60 m2
използваема площ
56 m2
Тераса
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00