Просторно бунгало на приземен етаж, на 220 метра от плажа Playa de Los Náufragos, Торевиеха, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14793
139,900 €
Площ 53 m2
вид 3+kk
Море 220 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Това светло и реновирано бунгало на приземния етаж се намира в един от най-желаните райони на Торевиеха, само на 220 метра от популярния плаж Плая де Лос Науфрагос. Имотът предлага идеална възможност както за постоянно живеене, така и за инвестиция, например за краткосрочно отдаване под наем.

Площ: 55 м² застроена площ и 51 м² използваема площ.

Просторна дневна, свързана с модерна кухня с отворена концепция, 2 двойни спални и 1 баня, оборудвана с душ.

Предна тераса с площ 20 м², идеална за сядане на открито, и голям заден двор с площ 15 м², който може да се използва като склад, офис или допълнителна стая.

Бунгалото е оборудвано с климатик за целогодишен комфорт, мебели и електроуреди, което гарантира незабавно нанасяне.

Това бунгало се намира на едно от най-добрите места в Торевиеха, което означава, че плажът е буквално на няколко крачки. Районът Playa de Los Náufragos е известен със своята чистота, плажни дейности и семейна среда. Наблизо има супермаркети, ресторанти, магазини и други важни услуги.

Торевиеха предлага не само красиви плажове, но и културни и спортни дейности. Градът е пълен с възможности за начин на живот, включително широка гама от ресторанти, търговски центрове и медицински заведения. Лагуна де ла Мата и Торевиеха са популярни природни резервати, които привличат посетители от цял свят заради своята красота и лечебни свойства.

До Торевиеха се стига лесно от международното летище Аликанте-Елче, което е на около 40 минути път с кола. В града има и надеждна мрежа на обществения транспорт, която осигурява добри връзки с други части на града и околните райони.

Испания е една от най-популярните дестинации за инвестиции в недвижими имоти поради благоприятния си климат, ниските разходи за живот и богатия туризъм. Притежаването на имот на брега на морето ви дава не само възможност да се отпуснете и да релаксирате на плажа, но и висок потенциал за отдаване под наем на имоти, особено в популярни дестинации като Торевиеха.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти в атрактивни крайморски локации в Испания. Ние предлагаме цялостно обслужване, включително правни консултации и административна подкрепа, за да гарантираме гладкото протичане на целия процес на покупка. Можем да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на вашите изисквания, независимо дали търсите дом на морето или инвестиционна възможност.

Свържете се с нас още днес за повече информация и за организиране на оглед на това красиво бунгало.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
53 m2
площ на парцела
70 m2
използваема площ
51 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
застроена площ
53 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00