Самостоятелна къща с гледка към планината, Camposol, Мурсия, Испания

Camposol, Испания – ID 14693
169,995 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
Море 13 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба самостоятелна къща, разположена в популярния и тих жилищен район Кампосол, в региона Мурсия, Югоизточна Испания.

Този имот предлага идеалната комбинация от удобство и достъпност до всички удобства. С парцел от 400 м² и използваема площ от 60 м² тази къща е подходяща за постоянно живеене, ваканционни цели или инвестиция за краткосрочно или дългосрочно отдаване под наем.

Къщата разполага с просторна дневна с напълно оборудвана кухня, две просторни спални, една баня и светла стъклена веранда (зимна градина), която осигурява приятно място за сядане и почивка през всеки сезон. Просторният гараж, който е частично подземен, осигурява достатъчно място за паркиране, съхранение или работилница. Имотът е оборудван и с решетки на прозорците и вратите, което гарантира максимална сигурност. Паркингът е достъпен директно в имота, което е голямо предимство на това място. В имота има достатъчно място за изграждане на частен плувен басейн или разширяване на градината.

Кампосол е популярна жилищна локация в регион Мурсия, предлагаща широк набор от услуги и дейности за целогодишен живот и отдих. В близост до имота се намира търговски център с ресторанти, барове, магазини и супермаркети. Мястото е популярно и с голф игрището си, спортните съоръжения и красивите туристически маршрути, които водят през околните планини и природни паркове. Кампосол е чудесно място за тези, които търсят спокойна среда, но искат да имат всичко важно на една ръка разстояние.

Градът е добре свързан с транспорт и се намира само на 15 минути път с кола от средиземноморското крайбрежие и живописния пристанищен град Пуерто де Мазарон. Благодарение на добрите връзки лесно се стига и до по-големи градове като Мурсия или Картахена, които са известни с историческите си забележителности и богатото си културно предлагане.

Притежаването на имот в Испания носи редица предимства. В допълнение към стабилния и разрастващ се пазар на имоти, Испания предлага атрактивни цени на имотите в сравнение с други европейски дестинации. Покупката на имот в тази слънчева страна гарантира не само приятен климат и високо качество на живот, но и благоприятни условия за инвестиране, включително възможност за получаване на статут на жилище и данъчни облекчения. Високата туристическа атрактивност осигурява стабилно търсене на краткосрочни и дългосрочни наеми, което превръща имотите на плажа в Испания в чудесна инвестиционна възможност.

Кампосол, известен с приятелското си общество и красивата си природа, се намира само на 15 минути от средиземноморския бряг и на 30 минути от международното летище Мурсия (Корвера). летище Аликанте, което осигурява допълнителни връзки с повечето европейски градове, е на около 1 час път. Градът е разположен в естествена долина, заобиколена от планинската верига Сиера Еспуня и обширни открити пейзажи, идеални за пешеходен туризъм, колоездене и други дейности на открито.

Mojenemovitostumore е вашият надежден партньор за покупка на имот в Испания. С повече от 10 години опит в продажбата на имоти на брега на морето и индивидуален подход към нашите клиенти, ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на всичките ви очаквания. Работим с доказани строителни предприемачи и агенции за недвижими имоти, което ни позволява да предлагаме имоти на най-добрите цени на пазара. Предоставяме цялостно обслужване - от правни и данъчни консултации до помощ при финансирането и управлението на новия ви имот.

Ако търсите имот на конкретно място или с определени изисквания, не се колебайте да се свържете с нас. Можем да ви помогнем да намерите жилище, което отговаря на вашите представи за живот на море, или да ви предложим инвестиционна възможност с висока потенциална възвръщаемост. Не пропускайте тази уникална възможност да инвестирате в имот в Испания и започнете да се наслаждавате на средиземноморския начин на живот още днес!

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
58 m2
Тераса
Да
гараж
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00